• nl
  • en

Manuscript insturen

Marianne Schönbach Literary Agency vertegenwoordigt een groot aantal Nederlandstalige auteurs in Nederland en in het buitenland.
Ben je beginnend schrijver, zoek je een uitgever en/of wil je graag professionele feedback en advies, stuur dan 50 pagina’s van jouw werk op.

Wij, de agenten van Schönbach Agency hebben ruime ervaring als redacteur en zullen het werk zorgvuldig beoordelen op stijl, structuur en inhoud. Wij kunnen je begeleiden bij het schrijven en zullen ons inspannen om voor jouw manuscript de meest geschikte uitgever te vinden.

Bij het versturen van het manuscript hanteren wij een aantal strikte criteria. Gezien de grote hoeveelheid manuscripten die wij ontvangen, nemen wij alleen die manuscripten in behandeling die aan deze voorwaarden voldoen. Manuscripten dienen in het Nederlands online te worden aangeboden.

Wij verzoeken je het inschrijfformulier dat je via deze link vindt, zo volledig mogelijk in te vullen. Daar vind je tevens de richtlijnen waaraan het manuscript moet voldoen. Ook als je al eerder gepubliceerd hebt, maar je zoekt een andere uitgever of wilt advies vragen over je manuscript, kun je via bovenstaande link nieuw werk aan ons voorleggen.
Wij hanteren een beoordelingstijd van ca. 2 maanden. Indien wij tussentijds meer informatie nodig hebben, of het volledige manuscript wensen te ontvangen, zullen wij zelf contact met je opnemen.

Ons oordeel over het manuscript laten wij je per e-mail weten.

 

© Schönbach Rokin 44 III 1012 KV Amsterdam